عوارض مصرف زیاد پروتئین، 4 مورد مهم

آنچه که در این مقاله میخوانید
بررسی مختصر عوارض مصرف زیاد پروتئین
- پروتئین برای فعال نگه داشتن بدن انسان ضروری است.
- بدن پروتئین را به اسیدهای آمینه ضروری تجزیه می کند که در عملکرد بدن انسان و سلول های تشکیل دهنده آن نقش دارند.
- اما اگر کسی شرایط پزشکی اساسی یا خاصی داشته باشد (بیماری زمینه ای) و یا پیر و ناتوان باشد، باید از رژیم غذایی های خاص اجتناب کند و با پزشک مشورت کند.
- به برای آرامش خاطر، بررسی های انجام شده توسط پزشک عمومی محلی برای بررسی تغییرات رژیم غذایی، سلامت شما را مختل نمی کند.
- فراتر از چنین هشدارهایی در مورد رژیم غذایی به طور کلی، بحث های مداوم در مورد عوارض جانبی رژیم های غذایی با پروتئین بالا و اینکه آیا این رژیم ها برای کاهش وزن بی خطر هستند، وجود دارد.
- این امر باعث شده رژیم های غذایی با پروتئین بالا اخیراً در خارج از حوزه سنتی بدنسازان محبوب تر شوند.
- به طور معمول، عوارض جانبی رژیم های پروتئینی بر عوارض جانبی احتمالی استفاده طولانی مدت متمرکز شده است.
- یبوست، این امر تقریباً بی نتیجه است اما به احتمالاتی مانند یبوست ناشی از عدم مصرف فیبر اشاره می کند، اما با گنجاندن سبزیجات دارای فیبر بالا در رژیم غذایی خود می توانید از این امر به راحتی جلوگیری کنید.
- یکی دیگر از ترس رسانه ها این است که رژیم غذایی با پروتئین بالا می تواند “مصرف چربی شما را افزایش دهد” که می تواند “به طور بالقوه به افزایش خطر بیماری قلبی کمک کند”
- به با این حال، تحقیقی که در چند سال اخیر در حال ظهور بوده است نشان داده است که تنها هنگام ترکیب چربی زیاد با کربوهیدرات بالا می توان این مورد یعنی خطر بیماری قلبی نگران کننده باشد.
- تنها چربی ای که توصیه می کنیم از آن اجتناب کنید، چربی های ترانس ساخته شده توسط انسان است. اما بیایید عوارض جانبی سنتی که با رژیم های غذایی پروتئین بالا همراه بوده است را بررسی کنیم، اگرچه توجه داشته باشید از روی تعمد است، چرا که هیچ چیز به طور قطعی ثابت نشده است.
پوکی استخوان و رژیم های غذایی با پروتئین بالا

عوارض مصرف زیاد پروتئین
یک مورد از عوارض مصرف زیاد پروتئین که گفته می شود کاهش تراکم استخوان در زنان است، حدس این است که رژیم های غذایی با پروتئین بالا بر اساس گوشت می تواند منجر به کاهش تراکم استخوان در زنان در سن 65 سالگی شود در حالی که زنانی که گوشت نمی خورند از دست دادن تراکم استخوانی کمتری دارند.
این بر اساس رژیم های پروتئینی بالا است که نیاز به کلسیم بیشتری برای پردازش و دفع دارد که ممکن است از استخوان ها در صورت عدم دسترسی به کلسیم از جاهای دیگر کلسیم تهیه شود. با این حال، کلسیم با خوردن محصولات دیگر مانند لبنیات ایجاد می شود.
متأسفانه، تحقیقاتی نیز وجود دارد که نشان می دهد رژیم های کم پروتئین با کاهش جذب کلسیم در روده می توانند تأثیر مشابهی داشته باشند، بنابراین اگر این یک عارضه جانبی قابل اثبات باشد، هنوز قطعی نیست.
عوارض مصرف زیاد پروتئین و مشکلات کلیوی

عوارض مصرف زیاد پروتئین
این یک عارضه جانبی بالقوه طولانی مدت رژیم های پر پروتئین است.
از آنجا که کلیه ها پروتئین ها را فیلتر می کنند، ادعا شده است که رژیم غذایی با پروتئین بالا می تواند فشار بیشتری بر کلیه ها وارد کند. با این حال، این مورد فقط به افرادی توصیه می شود که مشکلات کلیوی دارند.
مطالعات ورزشکاران رشته بادی بلدینگ با رژیم پروتئین بالا اغلب عادتی را بیان میکند که نشان دهنده عدم اختلال عملکرد کلیوی در میان افراد سالم در بحث سلامتی میباشد.
رژیم های غذایی با پروتئین بالا و دیابت

عوارض مصرف زیاد پروتئین
یکی دیگر از عوارض جانبی بالقوه رژیم های پروتئینی، ارتباط بین دیابت و مصرف زیاد پروتئین را نشان می دهد.
این ادعا است که چون بدن مجبور است پروتئین ها و چربی ها را برای انرژی بسوزاند، کتون ها در بدن تجمع می یابند. بدن ما مکانیزم های داخلی برای تنظیم افزایش بیش از حد کتون ها دارد، اما اگر این امر به دلیل کمبود انسولین رخ دهد، ممکن است به کما دیابتی دچار شوید.
مشکل این نظریه این است که اذعان شده است که محدودیت رژیم غذایی به تنهایی نمی تواند باعث این امر شود. علاوه بر این، بسیاری از مطالعات برعکس این مورد را نشان داده اند که کربوهیدرات کمتر و پروتئین بیشتر می تواند هموستاز گلوکز بهتری را حفظ کند.
اخبار اخیر: عوارض مصرف زیاد پروتئین و سرطان

عوارض مصرف زیاد پروتئین
جدیدترین عارضه جانبی ادعا شده در اوایل سال جاری با دو مطالعه علمی نشان داده شد که رژیم های پروتئینی بالا می تواند به اندازه سیگار کشیدن مضر باشد.
یک مطالعه روی موش ها و یک مطالعه روی انسان ها متمرکز بود و این دومی بود که بیشترین رکن را با این ادعا به دست آورد که میزان سرطان در افراد 50-65 ساله ممکن است با مصرف زیاد پروتئین با تولید فاکتور رشد انسولین(IGF-1) مرتبط باشد.
به طرز عجیبی، گفته شد که این مورد در افراد بالای 65 سال اتفاق می افتد. هنوز روزهای اولیه است که هر کدام از این مطالعات به هر چیز قطعی به عنوان واقعیت نزدیک شوند، این نظریات یک دانشمند در مورد عوارض مصرف زیاد پروتئین هست که بیش از یک ارتباط احتمالی مورد بحث قرار نگرفته است.
آنچه مسلم است این است که از نحوه تأثیر رژیم های غذایی بر شما آگاهی داشته باشید و این را تحت نظر داشته باشید و ببینید چه احساسی دارید، اگرچه هنوز هیچ ارتباط گسترده و قطعی بین بیماریهای خاص و مصرف زیاد پروتئین وجود ندارد. در هر صورت برای اجرای یک رژیم سالم با پزشک حود مشورت کنید.
تهیه و ترجمه: capitanpedia.ir
این مطالعه در مجلهی au.atkins.com منتشر شد.
هشدار! این مطلب (عوارض مصرف زیاد پروتئین) صرفا جنبه اطلاع رسانی دارد و برای استفاده از آن لازم است با دکتر یا متخصص مربوطه مشورت کنید.