منوی دسته بندی

مهمترین خواص انار و آب انار از نظر تحقیقات علمی

مهمترین خواص انار و آب انار از نظر تحقیقات علمی

اگر بخواهیم خیلی سریع به شما بگویم خواص انار و خواص آب انار چیست؟ پاسخ، طبق تحقیقات

1 بهبود عملکرد جنسی و باروری

2 کاهش نشانگرهای بیماری آلزایمر و بهبود حافظه

3 تقویت مواد مغذی بدن

4 بهبود آرتریت

5 اثرات آنتی اکسیدانی

6 بهبود شرایط التهابی

7 پیشگیری از سرطان و خواص ضد سرطانی

8 عصاره انار برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 ممکن است فوایدی داشته باشد.

9 محافظت از قلب و عروق

10 حمایت از سلامت ادرار

11 خاصیت ضد میکروبی

12 بهبود استقامت و عملکرد ورزشی

13 برای مغز مفید است

14 سلامت دستگاه گوارش حمایت می کند

15 عصاره انار برای بهبود زخم ها مفید است

در ادامه در این مقاله خواص انار و آب انار که از ان ها نام بردیم باهم به بررسی میکنیم با ما همراه باشید

خواص آب انار

این میوه حاوی آنتی اکسیدان ها و مواد ضد التهابی است. آب انار ممکن است دارای طیف وسیعی از خواص مفید باشد.

مزایای احتمالی این میوه عبارتند از آنتی اکسیدان بودن، که ممکن است به پیشگیری از سرطان و سایر بیماری ها، تامین ویتامین C، تقویت سلامت گوارش و کاهش مقاومت به انسولین کمک کند.

ممکن است به پیشگیری از سرطان، حمایت سیستم ایمنی و باروری کمک کند.

انار کالری و چربی کمی دارد اما فیبر، ویتامین و مواد معدنی بالایی دارد. فواید آن عبارتند از آنتی اکسیدان ها، سلامت قلب، سلامت ادرار، استقامت ورزش و موارد دیگر.

این میوه با پتانسیل حمایت از بسیاری از جنبه های سلامت، از ایمنی گرفته تا سلامت مغز، ارزش افزودن به برنامه غذایی سالم شما را دارد.

انار و آب انار ممکن است برای سلامت عملکرد جنسی و باروری مفید باشد
انار و آب انار ممکن است برای سلامت عملکرد جنسی و باروری مفید باشد

محافظت از باروری و عملکرد جنسی

از لحاظ تاریخی، مردم انار را با باروری و فراوانی مرتبط می دانند.

آنتی اکسیدان های موجود در این میوه ممکن است به این معنی باشد که می تواند به محافظت از باروری کمک کند. مطالعات قدیمی نشان می دهد که استرس اکسیداتیو می تواند منجر به اختلال عملکرد اسپرم در مردان و کاهش باروری در زنان شود.

تحقیقات انجام شده در سال 2014 نشان داده است که نوشیدن آب انار ممکن است کیفیت و تحرک اسپرم را افزایش دهد. تحرک حرکتی است که اسپرم برای رسیدن به تخمک به آن نیاز دارد.

خلاصه

نوشیدن آب انار ممکن است کیفیت و تحرک اسپرم را افزایش دهد.

خواص آب انار برای حافظه و آلزایمر

برخی از تحقیقات حیوانی منبع معتبر نشان می دهد که مواد موجود در آب انار ممکن است به جلوگیری از تشکیل پلاک های آمیلوئید در هیپوکامپ کمک کند.

در یک مطالعه قدیمی‌تر، موش‌ها یا یک رژیم غذایی کنترلی یا رژیمی با 4 درصد انار مصرف کردند. نویسندگان شواهدی یافتند که نشان می‌دهد ترکیبات موجود در این میوه به بازیابی فعالیت آنزیم‌های خاص کمک می‌کند. محققان پیشنهاد می کنند که این میوه می تواند در درمان بیماری آلزایمر نقش داشته باشد.

یک مطالعه سال 2020 بر روی جوندگان نشان داد که عصاره این میوه در کاهش نشانگرهای بیماری آلزایمر در مغز موثر است.
به گفته یک منبع معتبر قدیمی، نوشیدن هر روز آب انار ممکن است یادگیری و حافظه را بهبود بخشد.

در این مطالعه، 32 نفر به مدت 8 هفته 8 اونس آب انار یا نوشیدنی دیگری مصرف کردند. پس از 4 هفته، کسانی که انار مصرف کردند، نمرات بهتری در تست های حافظه نشان دادند. اسکن fMRI همچنین افزایش فعالیت مغز را در طول این آزمایش ها نشان داد.

علاوه بر این، آزمایش خون نشان داد که آنها دارای فعالیت آنتی اکسیدانی بالاتری هستند.

خلاصه

عصاره این میوه در کاهش نشانگرهای بیماری آلزایمر در مغز موثر است. به گفته یک منبع معتبر قدیمی، نوشیدن هر روز آب انار ممکن است یادگیری و حافظه را بهبود بخشد.

انار و تقویت مواد مغذی

این میوه حاوی بسیاری از مواد مغذی مورد اعتماد است و منبع خوبی از موارد زیر است:

🔵ویتامین E که یک آنتی اکسیدان است

🔵ویتامین K که برای لخته شدن خون ضروری است

🔵منیزیم که به مدیریت فشار خون و سطح گلوکز کمک می کند

به طور کلی، این میوه کالری و چربی کمی دارد اما فیبر، ویتامین و مواد معدنی بالایی دارد. آنها همچنین حاوی مقداری پروتئین هستند.

ارزش غذایی انار (دانه های یک میوه متوسط) (282 گرم)

🟡کالری: 234
🟡پروتئین: 4.7 گرم
🟡چربی: 3.3 گرم
🟡کربوهیدرات: 52 گرم
🟡شکر: 38.6 گرم
🟡فیبر: 11.3 گرم
🟡کلسیم: 28.2 میلی گرم یا 2 درصد از ارزش روزانه (DV)
🟡آهن: 0.85 میلی گرم یا 5 درصد از DV
🟡منیزیم: 33.8 میلی گرم یا 8 درصد از DV
🟡فسفر: 102 میلی گرم یا 8 درصد DV
🟡پتاسیم: 666 میلی گرم یا 13 درصد از DV
🟡ویتامین C: 28.8 میلی گرم یا 32 درصد از DV
🟡فولات (ویتامین B9): 107 میکروگرم یا 27 درصد از DV

در مقایسه، یک وعده 1/2 فنجان (87 گرم) دانه های این میوه 72 کالری، 16 گرم کربوهیدرات، 3.5 گرم فیبر، 1 گرم چربی و 1.5 گرم پروتئین فراهم می کند

به خاطر داشته باشید که اطلاعات تغذیه‌ای این میوه با اطلاعات تغذیه‌ای آب انار متفاوت است، که فیبر یا ویتامین C زیادی ارائه نمی‌کند. این به طور کلی در مورد همه میوه‌ها صدق می‌کند – خوردن کامل میوه نصبت به اب میوه فیبر بیشتری را فراهم می‌کند.

خلاصه

این میوه به شکل کامل دارای کالری و چربی کم، و فیبر، ویتامین و مواد معدنی بالایی است. آنها حتی حاوی مقداری پروتئین هستند. از خواص انار با خوردن دانه های داخل آن لذت ببرید.

عصاره انار و آب انار ممکن است برای آرتریت مفید باشد
عصاره انار و آب انار ممکن است برای آرتریت مفید باشد

خواص آب انار برای آرتریت

مطالعات مولکولی منبع مورد اعتماد نشان داده است که مواد موجود در عصاره این میوه می تواند برخی از سیگنال های ژنتیکی را که به آرتروز (OA) کمک می کنند خاموش کند. این نشان می دهد که این میوه می تواند به جلوگیری از شروع این بیماری کمک کند.

در یک کارآزمایی بالینی در سال 2016، 38 فرد مبتلا به OA زانو به مدت 6 هفته انار یا آب انار مصرف کردند و در گروه دیگر این میوه را مصرف نکردند. نتایج نشان می دهد که آب انار به کاهش تجزیه غضروف کمک می کند. شرکت کنندگانی که آن را مصرف کردند عملکرد بهتر و سفتی کمتری را نسبت به کسانی که مصرف نکردند گزارش کردند.

یک بررسی سال 2021 از 12 مطالعه انسانی، حیوانی و آزمایشگاهی به این نتیجه رسید که عصاره این میوه به دلیل خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی می تواند برای افراد مبتلا به RA مفید باشد.

خلاصه

در مطالعات انسانی، حیوانی و آزمایشگاهی به این نتیجه رسید که عصارهاین میوه به دلیل خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی می تواند برای افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید (RA) مفید باشد.

انار سرشار آنتی اکسیدان

آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که به محافظت از سلول های بدن شما در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کنند. رادیکال های آزاد همیشه در بدن شما وجود دارند، اما وجود بیش از حد آنها می تواند مضر باشد و به تعدادی از بیماری های مزمن کمک کند.

این میوه سرشار از پلی فنول ها است که آنتی اکسیدان های قوی هستند.

آنتی اکسیدان های موجود در میوه ها می توانند به کاهش سطح گونه های اکسیژن فعال (ROS)، نوعی رادیکال آزاد، در بدن کمک کنند.

بدن در طی متابولیسم و سایر فرآیندها ROS تولید می کند. قرار گرفتن در معرض سموم، مانند دود تنباکو، همچنین می تواند سطح ROS را افزایش دهد.

سطوح بالای ROS می تواند منجر به استرس اکسیداتیو و در نتیجه آسیب سلولی و التهاب شود. استرس اکسیداتیو ممکن است به بیماری متابولیک، سرطان و سایر مسائل سلامتی کمک کند. آنتی اکسیدان ها به حذف ROS از بدن کمک می کنند.

آنتی اکسیدان های موجود در آب انار می توانند به حذف ROS و محافظت از بدن در برابر آسیب کمک کنند.

این میوه سرشار از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات پلی فنلی است که از آسیب محافظت می کند. ترکیبات فعال زیستی اصلی با فعالیت آنتی اکسیدانی که در این میوه یافت می شوند، پونیکالاژین ها، آنتوسیانین ها و تانن های قابل هیدرولیز نامیده می شوند.

در هر صورت دریافت آنتی اکسیدان ها از سبزیجات و میوه هایی مانند این میوه یک راه عالی برای حمایت از سلامت کلی و کمک به پیشگیری از بیماری است.

خلاصه

این میوه سرشار از مجموعه ای از ترکیبات آنتی اکسیدانی است که به محافظت از سلول های شما در برابر آسیب رادیکال های آزاد کمک می کند.

انار برای جلوگیری از شرایط التهابی

پلی فنول ها دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی هستند. این میوه به عنوان منبعی از پلی فنول ها می تواند برای درمان بیماری های مختلف التهابی مناسب باشد.

به گفته نویسندگان یک منبع معتبر در سال 2017، شواهد حاصل از مطالعات جوندگان نشان می دهد که عصاره انار ممکن است برای افرادی که دارای شرایط زیر هستند مفید باشد:

🔵IBD
🔵آرتریت روماتوئید (RA)
🔵اختلالات متابولیک و قلبی عروقی

التهاب کوتاه مدت یک پاسخ طبیعی بدن به عفونت و آسیب است. با این حال، التهاب مزمن در صورت درمان نشدن می تواند مشکل ساز شود – و امروزه به ویژه در فرهنگ های غربی رایج است.

هنگامی که التهاب مورد توجه قرار نگیرد، می تواند باعث بدتر شدن بسیاری از بیماری های مزمن، از جمله بیماری قلبی، دیابت نوع 2، سرطان و بیماری آلزایمر شود. خوردن این میوه ممکن است به جلوگیری از التهاب مزمن مرتبط با افزایش خطر بیماری مزمن کمک کند.

این تا حد زیادی به ترکیباتی به نام punicalagins نسبت داده می شود که نشان داده شده است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی در مطالعات لوله آزمایش (test-tube) و حیوانات هستند

برخی از مطالعات انسانی همچنین نشان داده اند که مصرف آب انار می تواند نشانگرهای التهاب را در بدن کاهش دهد.

با این حال، تحقیقات بیشتری در مورد اینکه چگونه خوردن دانه های تازه این میوه بر التهاب در انسان تأثیر می گذارد، مورد نیاز است.

خلاصه

اگرچه تحقیقات بیشتری لازم است، این میوه حاوی ترکیباتی است که ممکن است به جلوگیری از التهاب مزمن مرتبط با افزایش خطر بیماری مزمن کمک کند.

خواص انار برای پیشگیری از سرطان

مؤسسه ملی بهداشت (NIH) منبع مورد اعتماد، این میوه را به عنوان یکی از داروهای طبیعی معرفی می کند که ممکن است به درمان یا پیشگیری از سرطان پروستات کمک کند.

یک مقاله تحقیقاتی قدیمی‌تر در سال 2014 اشاره می‌کند که پلی فنول‌های موجود در این میوه ممکن است به جلوگیری از رشد سلول‌های سرطانی مرتبط با سرطان پروستات کمک کند.

در مطالعات بر روی موش، محققان عصاره این میوه را با کاهش سطح آنتی ژن اختصاصی پروستات و مهار رشد تومور مرتبط دانستند.

ترکیبات موجود در این میوه ممکن است به پیشگیری از سرطان سینه، ریه و پوست نیز کمک کند. به گفته انجمن سرطان آمریکا، مطالعات بیشتر در حال حاضر در حال انجام است.

برخی از مطالعات لوله آزمایش نشان داده‌اند که ترکیبات موجود در میوه، آب و روغن انار می‌تواند به کشتن سلول‌های سرطانی یا کاهش سرعت گسترش آنها در بدن کمک کند.

هم مطالعات آزمایشگاهی و هم مطالعات انسانی نشان می دهد که این میوه ممکن است به مبارزه با التهاب و کند کردن رشد سلول های سرطانی کمک کند. در واقع، این میوه اثرات ضد توموری در سرطان های ریه، سینه، پروستات، پوست و روده بزرگ نشان داده است.

سایر تحقیقات حیوانی نشان داده است که این میوه به کند کردن رشد تومور در مراحل اولیه سرطان کبد کمک می کند. همچنین به سرکوب پاسخ های التهابی و استرس اکسیداتیو کمک می کند.

طبق یک مطالعه قدیمی‌تر در لوله آزمایش، عصاره این میوه ممکن است برای کند کردن رشد یا حتی مرگ سلول‌های سرطانی پروستات مفید باشد.

آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA) نشانگر سرطان پروستات در خون است. اگر سطح PSA در مدت زمان کوتاهی دو برابر شود، نشان دهنده خطر قابل توجهی بالاتر مرگ ناشی از سرطان پروستات است.

دو کارآزمایی قدیمی نشان دادند که دادن آب یا عصاره این میوه به مردان، دوره زمانی PSA را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد( دوبرابر شدن) و خطر مرگ ناشی از سرطان پروستات را کاهش می‌دهد.

با این وجود، آزمایشات انسانی بیشتری مورد نیاز است.

خلاصه

مشاهده شده است که این میوه دارای اثرات ضد سرطانی است. ممکن است رشد و گسترش تومور را کاهش دهد و التهاب را کاهش دهد، اگرچه تحقیقات بیشتری برای یادگیری بیشتر مورد نیاز است.

خواص عصاره انار برای دیابت

در خاورمیانه، مردم به‌طور سنتی این میوه را یک گیاه دارویی و درمان دیابت می‌دانند و برخی شواهد این موضوع را تأیید می‌کنند.

برخی از تحقیقات قدیمی تر منبع معتبر نشان می دهد که فعالیت آنتی اکسیدانی موجود در انار می تواند برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مفید باشد. به طور خاص، شواهدی وجود داشت مبنی بر اینکه ترکیبات موجود در این میوه می تواند به کاهش سطح گلوکز خون ناشتا کمک کند.

با این حال، یک منبع مورد اعتماد در سال 2020 نشان نداد که عصاره این میوه برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 فوایدی داشته باشد.

یک انار حاوی حدود 39 گرم منبع مطمئن قند است. اگر فرد مبتلا به دیابت مایل به مصرف آب انار است، باید این کار را در حالی انجام دهد که سطح گلوکز خود را در محدوده مورد توافق با پزشک حفظ کند.

افراد مبتلا به دیابت باید با یک پزشک در مورد ایمن ترین راه برای گنجاندن این میوه در رژیم غذایی مشورت کنند.

خلاصه

شواهدی وجود داشت مبنی بر اینکه ترکیبات موجود در این میوه می تواند به کاهش سطح گلوکز خون ناشتا کمک کند. با این حال، یک منبع مورد اعتماد در سال 2020 نشان نداد که عصاره انار برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 فوایدی داشته باشد.

انار و آب انار ممکن است برای سلامت قلب مفید باشد
انار و آب انار ممکن است برای سلامت قلب مفید باشد
خواص اب نار و سلامت قلب

آب انار ممکن است به کاهش فشار خون و محافظت از قلب و عروق کمک کند.

یک مقاله تحقیقاتی قدیمی در سال 2012 نشان داد که آب انار می تواند استرس اکسیداتیو در سیستم قلبی عروقی را کاهش دهد و خطر ابتلا به موارد زیر را نیز کاهش دهد:

🔵تشکیل کلسترول
🔵تجمع چربی های ناسالم یا لیپیدهای اکسید شده در رگ های خونی
🔵در حال توسعه آترواسکلروز

شواهدی وجود دارد که میوه های غنی از ترکیبات پلی فنلی مانند انار ممکن است برای سلامت قلب مفید باشند

مطالعات لوله آزمایش نشان داده اند که عصاره این میوه ممکن است استرس اکسیداتیو و التهاب را در شریان ها کاهش دهد، فشار خون را کاهش دهد و به مبارزه با تصلب شرایین کمک کند (تجمع پلاک در شریان ها که می تواند منجر به حملات قلبی و سکته شود)

در یک مطالعه انسانی، به افراد مبتلا به بیماری قلبی روزانه 1 فنجان (220 میلی لیتر) آب انار به مدت 5 روز داده شد. این آبمیوه به طور قابل توجهی دفعات و شدت درد قفسه سینه و همچنین نشانگرهای زیستی خاصی را در خون کاهش داد که نشانگر اثر محافظتی بر سلامت قلب است

فشار خون: نوشیدن روزانه آب انار ممکن است به کاهش فشار خون سیستولیک کمک کند.

یک بررسی در یک منبع مورد اعتماد شواهدی از کاهش قابل توجه فشار خون پس از مصرف آب انار پیدا کرد. نویسندگان خاطرنشان می کنند که مصرف منظم این آب میوه می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب باشد.

با این حال، تحقیقات با کیفیت بالا در مورد انار و سلامت قلب در انسان وجود ندارد.

خلاصه

ترکیبات موجود در انار ممکن است فشار خون و التهاب در رگ‌ ها را کاهش دهد، به مبارزه با تجمع پلاک که می‌تواند منجر به حملات قلبی و سکته شود، کمک کند و درد قفسه سینه مربوط به قلب را کاهش دهد.

عصاره انار و کاهش تشکیل سنگ کلیه

مطالعات آزمایشگاهی و انسانی نشان داده اند که عصاره انار ممکن است به کاهش تشکیل سنگ کلیه کمک کند، مزیتی که عمدتاً به فعالیت آنتی اکسیدانی آن نسبت داده می شود.

در یک مطالعه، به بزرگسالان 18 تا 70 ساله که سنگ کلیه عود کننده را تجربه می کردند، 1000 میلی گرم عصاره این میوه به مدت 90 روز داده شد. مشخص شد که این به مهار مکانیسم تشکیل سنگ در بدن کمک می کند.

علاوه بر این، مطالعات حیوانی نشان داده است که عصاره این میوه می تواند به تنظیم غلظت اگزالات، کلسیم و فسفات در خون، که اجزای رایج سنگ کلیه هستند، کمک کند.

خلاصه

ترکیبات موجود در عصاره انار ممکن است به کاهش سنگ کلیه کمک کند، احتمالاً به دلیل خواص آنتی اکسیدانی آن می باشد.

انار و فعالیت ضد میکروبی ویروسی

قرن هاست که مردم از این میوه به دلیل خواص ضد میکروبی آن استفاده می کنند.

مطالعات آزمایشگاهی قدیمی‌تر منبع مورد اعتماد شواهدی پیدا کرده است که نشان می‌دهد این میوه دارای اثرات ضد باکتریایی و ضد ویروسی است که احتمالاً به دلیل اسید الاژیک و تانن‌های خاصی است که در آن وجود دارد.

بر اساس این یافته ها، دانشمندان بر این باورند که می تواند نقش مفیدی در حفظ مواد غذایی از جمله جلوگیری از آلودگی به سالمونلا ایفا کند.

با این حال، در سال 2021، برخی از آزمایش‌های آزمایشگاهی منبع مطمئن نشان داد که ترکیبات موجود در انار می‌تواند به مبارزه با یک ویروس منتقله از پشه معروف به ویروس مایارو کمک کند.

ترکیبات این میوه ممکن است به مبارزه با میکروارگانیسم‌های مضر مانند انواع خاصی از باکتری‌ها، قارچ‌ها و مخمرها کمک کند.

به عنوان مثال، هم مطالعات قدیمی‌تر و هم جدیدتر نشان می‌دهند که آنها ممکن است با هدف قرار دادن میکروب‌های دهانی ناخواسته که در صورت رشد بیش از حد مشکل‌ساز می‌شوند، از سلامت دهان شما محافظت کنند (مانند میکروب‌هایی که باعث بوی بد دهان می‌شوند و باعث پوسیدگی دندان می‌شوند.

یک مطالعه لوله آزمایشی نشان داد که ترکیبات این میوه همچنین دارای اثرات ضد باکتریایی علیه لیستریا مونوسیتوژنز است، باکتری موجود در محیط‌های مرطوب که در صورت مصرف می‌تواند باعث بیماری شدید شود.

در مجموع باید در نظر بگیریم که فعلا شواهد کافی وجود ندارد که نشان دهد این میوه می تواند با عوامل بیماری زا در انسان مبارزه کند.

خلاصه

انار حاوی ترکیباتی است که به مبارزه با باکتری ها، قارچ ها و مخمرهای بالقوه مضر کمک می کند – به ویژه میکروب های موجود در دهان که می توانند باعث بوی بد دهان و پوسیدگی دندان شوند.

انار و بهبود استقامت و عملکرد ورزشی

بر اساس یک منبع معتبر در سال 2018، ترکیبات موجود در این میوه ممکن است به بهبود عملکرد ورزشی و کمک به ریکاوری پس از ورزش کمک کند.

در تحقیقی در سال 2019، دوچرخه سوارانی که انار مصرف می کردند، نسبت به کسانی که انار مصرف نمی کردند، زمان بیشتری طول کشید تا به نقطه خستگی برسند.

پلی فنول های موجود در این میوه ممکن است استقامت ورزش را افزایش دهند، یعنی مدت زمانی که می توانید قبل از خستگی در یک فعالیت بدنی شرکت کنید.

یک مطالعه انسانی نشان داد که مصرف تنها 1 گرم عصاره این میوه 30 دقیقه قبل از دویدن، زمان خستگی را تا 12 درصد افزایش می دهد.

سایر تحقیقات انسانی نشان داده اند که مکمل های این میوه پتانسیل بهبود استقامت ورزش و ریکاوری عضلات را دارند.

با این حال، تحقیقات با استفاده از آب انار هیچ فایده ای برای ریکاوری عضلات پس از ورزش که خم کننده های آرنج را هدف قرار می دهد، پیدا نکرده است، همین مورد نشان می دهد مطالعات بیشتری در مورد موضوع انار و عملکرد ورزشی و ریکاوری مورد نیاز است.

خلاصه

بر اساس یک منبع معتبر در سال 2018، ترکیبات موجود در این میوه ممکن است به بهبود عملکرد ورزشی و کمک به ریکاوری پس از ورزش کمک کند.

خواص انار برای مغز شما

انار حاوی ترکیباتی به نام الاژیتانین است که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کند و التهاب را در بدن کاهش می دهد.

به این ترتیب، آنها همچنین مزایای محافظتی برای مغز شما در برابر شرایطی که تحت تأثیر التهاب و استرس اکسیداتیو قرار دارند، ارائه می دهند.

برخی از مطالعات نشان داده‌اند که الاژیتانین‌ها ممکن است با کاهش آسیب اکسیداتیو و افزایش بقای سلول‌های مغز به محافظت از مغز در برابر ابتلا به بیماری آلزایمر و بیماری پارکینسون کمک کنند.

آنها همچنین ممکن است از بهبود آسیب مغزی هیپوکسیک-ایسکمیک پشتیبانی کنند.

اعتقاد بر این است که الاژیتانین موجود در انار به تولید ترکیبی در روده به نام urolithin A کمک می کند که به دلیل توانایی آن در کاهش التهاب در مغز و به تاخیر انداختن شروع بیماری های شناختی مورد مطالعه قرار گرفته است.

با این وجود، مطالعات بیشتری برای درک بهتر ارتباط بالقوه بین انار و سلامت مغز مورد نیاز است.

خلاصه

ترکیبات موجود در انار ممکن است به محافظت از سلامت مغز کمک کند، به خصوص در مورد بیماری آلزایمر، بیماری پارکینسون و بهبودی پس از آسیب مغزی.

انار و آب انار ممکن است سلامت دستگاه گوارش حمایت می کند
انار و آب انار ممکن است سلامت دستگاه گوارش حمایت می کند
انار و سلامت دستگاه گوارش

تحقیقات قدیمی‌تر و جدیدتر نشان می‌دهد که سلامت دستگاه گوارش، که عمدتاً توسط باکتری‌های روده تعیین می‌شود، به شدت با سلامت کلی مرتبط است. به این ترتیب، حمایت از سلامت گوارش شما مهم است و انار می تواند بخشی از این تلاش باشد.

برخی از مطالعات حیوانی قدیمی و جدیدتر نشان داده اند که انار دارای اثرات ضد التهابی و ضد سرطانی است که به فعالیت در روده نیاز دارد و تا حد زیادی حاوی اسید الاژیک آن است.

مطالعات لوله آزمایش همچنین نشان داده است که انار می‌تواند سطح باکتری‌های مفید روده، از جمله بیفیدوباکتریوم و لاکتوباسیلوس را افزایش دهد، که نشان می‌دهد ممکن است اثرات پری بیوتیکی داشته باشد.

پری بیوتیک ها ترکیباتی هستند، به طور کلی فیبر، که به عنوان سوخت برای باکتری های خوب یا پروبیوتیک ها در دستگاه گوارش شما عمل می کنند. پری بیوتیک ها به این باکتری ها اجازه رشد می دهند و از میکروبیوم روده سالم تری حمایت می کنند.

علاوه بر این، انار غنی از فیبر است و حدود 3.5 گرم در هر وعده 1/2 فنجان (87 گرم) را ارائه می دهد.

فیبر برای سلامت گوارش ضروری است و ممکن است در برابر برخی از بیماری های گوارشی مانند یبوست، هموروئید، سرطان روده بزرگ، بیماری رفلاکس معده به مری و دیورتیکولیت محافظت کند.

برخی از شواهد منبع معتبر نشان می دهد که آب انار ممکن است به دلیل محتوای پلی فنول برای افراد مبتلا به بیماری التهابی روده (IBD) و سایر بیماری های روده مفید باشد.

مطالعاتی بر روی انسان برای بررسی اینکه آیا آب انار می تواند نشانگرهای التهاب را در افراد مبتلا به IBD بهبود بخشد، در حال انجام است.

با این حال، شایان ذکر است در یک منبع قابل اعتماد برخی از افراد پس از مصرف این میوه، اسهال ، یکی از علائم IBD را تجربه کرده اند.

خلاصه

ترکیبات انار ممکن است باعث تقویت باکتری های سالم روده و کاهش التهاب در دستگاه گوارش شود. آریل ها همچنین سرشار از فیبر هستند که به عنوان سوخت برای پروبیوتیک ها عمل می کند و به جلوگیری از برخی بیماری های گوارشی کمک می کند.

عصاره انار و بهبود زخم ها

برخی از محققان منبع معتبر از گل و عصاره انار برای بهبود زخم ها استفاده کرده اند و به کاهش قابل توجهی در اندازه زخم های درمان شده به این روش اشاره کرده اند.

آنها همچنین مشاهده کردند که ساختار پوست جدید به خوبی شکل گرفته است و سلول های التهابی کمی در آن ناحیه وجود دارد.

این آزمایش شامل نوشیدن آب انار نبود، اما شواهد دیگری از خواص درمانی این میوه است.

خلاصه

محققان از گل و عصاره انار برای بهبود زخم ها استفاده کرده اند و به کاهش قابل توجهی در اندازه زخم ها در این روش اشاره کرده اند.

خط پایین

این میوه ممکن است فواید سلامتی مختلفی داشته باشد. خواص آنتی اکسیدانی آن می تواند سلامت کلی را تقویت کند و ممکن است به کاهش خطر برخی شرایط کمک کند.

بهتر است قبل از افزایش مقدار مصرف این میوه یا اب انار، فرد با پزشک مشورت کند تا مطمئن شود با داروهای که مصرف می کند تداخل نداشته باشد.

افراد مبتلا به دیابت باید با یک پزشک در مورد ایمن ترین راه برای گنجاندن انار در رژیم غذایی مشورت کنند.

انار میوه‌ای آبدار و شیرین با دانه‌های خوراکی به نام آریل است که درون آن‌ها بسته‌بندی شده است. آنها سرشار از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی هستند و حتی حاوی مقداری پروتئین هستند.

آنها همچنین مملو از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضد التهابی مانند پانیکالاژین هستند. اینها به دلیل مزایای محافظتی آنها برای سلامت قلب، ادرار، مغز، گوارش و پروستات مورد مطالعه قرار گرفته اند.

این میوه همچنین ممکن است فواید ضد سرطانی داشته باشد، از استقامت ورزش و ریکاوری عضلات حمایت کند و با میکروب های مضر مبارزه کند.

اگرچه تحقیقات انسانی در مورد برخی از این فواید بالقوه وجود ندارد، اما به جرات می توان گفت که انار یک افزودنی خوشمزه و مغذی به رژیم غذایی شماست.

در ادامه شما می توانید در این مقاله خواص آب انار برای کبد چرب را هم مطالعه کنید.

تهیه و ترجمه: capitanpedia.ir

منابع 1 2

هشدار و سلب مسئولیت! این مطلب (مهمترین خواص انار و آب انار از نظر تحقیقات علمی) صرفا جنبه اطلاع رسانی دارد و برای استفاده از آن لازم است با دکتر یا متخصص مربوطه مشورت کنید. برای اطلاعات بیشتر بیانیه‌ی رفع مسؤولیت کاپیتان پدیا را بخوانید.

رضا مجد وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 2 =