خیار چنبر، خواص خیار چنبر برای لاغری

خیار چنبر، خواص خیار چنبر برای لاغری

بررسیِ مختصر خیار چنبر

خیار چنبر یا خیارهای ارمنی باریک، کشیده، منحنی و اغلب به صورت نامنظم پیچ خورده و به طور متوسط ​​25-38 سانتی متر طول دارند. پوست نازک آن از سبز تیره تا سبز روشن و بسته به نوع خاص آن متغیر است. می تواند با  شیارهای راه راه سبز صاف یا بافت طولی باشد.
بافت آن ترد، شیرین، آبدار و ملایم با برخی دانه های خوراکی، شبیه خیار معمولی است. وقتی خیار چنبر بریده می شوند، رایحه ای بابوی طالبی می دهند. خیار چنبر یا چمبر یا خیارشنگ میوه‌ای است شبیه خیار که در واقع از گونهٔ خربزه تخم‌قند از خانوادهٔ طالبی است.

خواص خیار چنبر برای لاغری و 6 مورد دیگر

کاهش وزن:

  • خیار چنبر به دلیل کم کالری بودن گزینه ای ایده آل برای مدیریت وزن است. این ماده حاوی هیچ قند (قند جزئی) یا کلسترول نیست که مسئول افزایش وزن باشد، در حالی که حاوی مقدار سالم فیبر است و به شما احساس سیری طولانی مدت می دهد.

خواص آنتی اکسیدان ها:

  • خیارهای ارمنی دارای آنتی اکسیدان زیادی با ویتامین C و ویتامین A هستند. این عناصر به عنوان یک  محافظ در برابر رادیکال های آزاد عمل می کنند که دلیل اصلی بیماری های مختلف و روند پیری است. ثابت شده است که خیارهای ارمنی با از بین بردن ترکیبات سمی روده در محافظت در برابر سرطان روده بزرگ موثر است.

سلامت قلب:

  • خیارهای ارمنی منبع خوبی از پتاسیم هستند. پتاسیم یک ترکیب قلب پسند است که در کاهش فشار خون کمک می کند و با اثرات مضر سدیم مقابله می کند.

 از یبوست جلوگیری می کند:

  • برای بیماران مبتلا به مشکلات یبوست، مصرف پوست خیار ارمنی بسیار موثر است زیرا منبع خوبی از فیبرهای غذایی و محلول است که در بهبود هضم غذا و همچنین افزایش سوخت و ساز بدن کمک می کند.

سلامت استخوان:

  • خیار ارمنی حاوی مقدار کافی ویتامین K است که نقش بالقوه ای در حفظ استحکام استخوان دارد.

از بیماری آلزایمر جلوگیری می کند:

  • خیار ارمنی با محدود کردن آسیب های عصبی مغز در درمان آلزایمر کمک می کند.

 از کمبود آب بدن جلوگیری می کند:

  • خیارهای ارمنی به هیدراته نگه داشتن بدن کمک می کنند. مانند هر خیار دیگر، خیارهای ارمنی نیز حاوی حجم زیادی آب و سایر مواد معدنی ضروری هستند که به احیای سیستم کامل بدن کمک می کنند.

کالری خیار چنبر و ارزش غذایی

ارزش تغذیه در هر 100g

  • کالری 15
  • کربوهیدرات 3g 
  •  پروتئین 1g
  •  فیبر 1g
  •  شکر 2g
  • چربی 0g
  •  سدیم 9mg
  •  پتاسیم 202mg
  • ویتامین آ %4
  • ویتامین ث %10
  •  کلسیم %1
  •  آهن %1

درصد بر اساس رژیم غذایی 2000 کالری در روز است.

سایر استفاده ها 

خیارهای ارمنی می تواند در هر دو حالت خام و پخته شده مورد استفاده قرار گیرد. نیازی به پوست کندن خیار ارمنی نیست زیرا پوست نازک آن را به یک خیار خرد شده تازه ایده آل تبدیل می کند. از خیار ارمنی به صورت خام در برگهای سبز، سالادهای خرد شده و سالادهای ماکارونی استفاده می شود. عطر و طعم ظریف خیار چنبر به آن اجازه می دهد تا به یک ترکیب کامل در ساندویچ و سوشی تبدیل شوند.

می توان آن را قطعه قطعه و نازک خرد کرد. خیار ارمنی را می توان کبابی، پوره یا به عنوان ترشی نیز استفاده کرد. از ترکیبات تعریف شده می توان به ماهی سفید، صدف، فلفل قرمز، گوجه فرنگی، نعناع، پونه کوهی، ماست، سیر، زیره، مرغ، گوشت و پنیرهای تازه مانند فتا و شور اشاره کرد. خیارهای ارمنی هنگام نگهداری در یخچال تا یک هفته دوام می آورند. پس از برش، باید آن را در پلاستیک پیچیده و در یخچال قرار دهید تا ماندگاری آن بیشتر شود.

عوارض جانبی

مصرف بیش از حد خیار چنبر ممکن است برخی از عوارض جانبی خفیف مانند اسهال و ناراحتی معده را ایجاد کند.

تهیه و ترجمه: capitanpedia.ir

این مطالعه در مجله‌ی herbsencyclopedia.info منتشر شد.

منبع دوم   منبع سوم 

هشدار! این مطلب صرفا جنبه اطلاع رسانی دارد و برای استفاده از آن لازم است با دکتر یا متخصص مربوطه مشورت کنید.

Leave A Reply

Your email address will not be published.